Uncategorized

ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

13.03.2014

 Ο Berkin Elvan στις 11 Μάρτιου ημέρα Τρίτη το πρωί 07.00 στο νοσοκομείο Οκμεϊντανι της Κωνσταντινούπολης έπεσε μάρτυρας.

Ο Βerkin Elvan γιόρτασε τα 15η γενέθλια του σε κώμα στο εντατικό τμήμα  στο νοσοκομείο Οκμεϊντάνι της Κωνσταντινούπολη.

Στις 16 Ιουνίου 2013 όπου ο Berkin Elvan βγήκε από το σπίτι του για να πάρει ψωμί, χτυπήθηκε από το κεφάλι του με κροτίδα από την «Ηρωική αστυνομία» του ΑΚΡ (Κυβερνητικό Κόμμα-Tayyip Erdogan) δηλαδή από τους δολοφόνους αστυνομικούς με σκοπό την δολοφονηθεί.

Είχαν σκοπό την δολοφονία του Βerkin Elvan από τον συνεργάτη αστυνομία Τουρκιάς, για να εφαρμόσουν τις πολιτικές του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού και Παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, για να εφαρμοστεί στην χώρα η πολιτική καταπίεσης, τυραννίας, εκμετάλλευσης.

Η Νύχτα της 6η Μάρτιου η κατάσταση του Berkin χειροτέρεψε καθώς είχε επιβλητική

κρίση. 7 Μάρτιου σταμάτησε η κάρδια του. Μετά από 15 λεπτά ιατρικής επέμβασης η κάρδια του ξαναλειτούργησε , όμως συνδεδεμένο στο μηχάνημα. Το πρωί του 9 Μάρτιου ανακινήθηκε ότι έχει πρόβλημα στα πνευμονία του. Όταν χτυπήθηκε ήταν 45 κιλά ο Berkin, τώρα είναι 16 κιλά. Παρουσίασε δυσκολία λειτουργιάς το μυαλό, μεγάλωσε και η ζημία στα όργανα του. Ο Βερκιν συνέχισε τη ζωή του με την βοήθεια του μηχανήματος.

Αυτοί που ήθελαν να δολοφονήσουν τον Βerkin, επιτίθενται στους ανθρώπους που τον περιμένουν μπροστά από το νοσοκομείο για συμπαράσταση, και τους κάνουν προσαγωγές.

Στις 11 Μάρτιου το πρωί ο Berkin έπεσε μάρτυρας.

Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Berkin Elvan έπεσε μάρτυρας, σε λίγες ώρες χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη Τουρκία βγήκα στους δρόμους. Τρομαγμένος από την οργή του λάου που ριχτήκαν στους δρόμους, η φασιστική κυβέρνηση του Ερντογαν έδωσε εντολή επίθεσης στην αστυνομία. Όμως αυτό μεγάλωσε την οργή του λάου μας, και κάθε επίθεση της αστυνομίας έκανε να βγουν στους δρόμους και στις πλατειές περισσότεροι άνθρωποι. Στις συγκρούσεις που κράτησαν μέχρι την νύχτα , έγιναν χιλιάδες προσαγωγές, και εκατοντάδες τραυματίες. Στην κηδεία του Berkin Elvan συμμετείχαν μονο στην Κωνσταντινούπολη τρία εκατομμύρια άνθρωποι, και σε όλη τη χωρά ήταν στους δρόμους εργάτες, υπάλληλοι, φοιτητές, δικηγόροι, γεροί, νέοι, παιδιά δεκάδας χιλιάδες άνθρωποι για να ζητήσουν λογαριασμό. Ο Ταγιπ Ερντογαν έδωσε πάλι εντολή , και η αστυνομία επιτέθηκε. Ο οργισμένος λαός  μέχρι την νύχτα είχε συγκρούσεις με την αστυνομία. Η αστυνομία που επιτέθηκε με δακρυγόνα, κροτίδες, πλαστικές σφαίρες  τραυμάτισε εκατοντάδες άτομα, και με βασανιστήρια έκανε προσαγωγές.

Είναι λογικό που ο Ερντογαν φοβάται , και να συνεχίζει να φοβάται. Ο Ερντογαν που δήλωσε ότι «εγώ έδωσα την εντολή στην αστυνομία» είναι δολοφόνος του Berkin. Ξέρει καλά το έγκλημα του. Φοβάται , και για αυτό γέμισε τις φύλακες.  Σήμερα μόνο  ο αριθμός  των κρατούμενων φοιτητών είναι 2575. Ναι να συνεχίσει να φοβάται ο Ερντογαν, θα συνεχίσουμε να μεγαλώσουμε τους φόβους του. Αυτό είναι μόνο η αρχή, χθες ήμασταν τρία εκατομμύρια, αύριο θα είμαστε τριάντα εκατομμύρια. Η οργή του λάου μας , θα πνίξει τους δολοφόνους.

Εμείς οι αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου που είναι στην Ελλάδα, όταν όλα αυτά συνέβησαν στην χωρά μας βεβαίως δεν σωπάσαμε. Οι αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου που βρίσκονται στην Ελλάδα, η ημέρα που έπεσα μάρτυρας ο Βerkin, θέλαμε να πραγματοποιήσουμε διαδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά από την Τουρκική πρεσβεία της Αθηνάς. Οι σύντροφοι που ήθελαν να ανοίξουν πανό και να κάνουν συνέντευξη τύπου, δεχτήκαν επίθεση από την Ελληνική αστυνομία και με βασανιστήρια  προσηγαγαν τους 6 συντρόφους μας. Σε όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκαν όμοιες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, αλλά μόνο στην Ελλάδα έγιναν προσαγωγές. Ρωτάμε στην κυβέρνηση του Σαμαρά, δικό σας καθήκον είναι να προστατεύετε τους δολοφόνους, τη  κυβέρνηση του Ταγή Ενήγαν που δολοφόνησε τον 15χρονο BERKIN; Με ποιανού μέρος είστε, με τους δολοφόνους ή με το Λαό; Ή με τις επιθέσεις εναντίον πολιτικών προσφύγων που είναι στην Ελλάδα  μετά την συμφωνία που κάνατε με τον Ερνογαν στο Μάρτιο του 2013, να θέλετε να γίνετε συνεταίρος στην δολοφονία του BERKIN. Θέλουμε να θυμίσουμε στην κυβέρνηση του Σαμαρά ότι και η Ελλάδα έχει τους δικούς του Berkin, και να τιμείστε του Δεκεμβρίου τ 2008.

Τον Δεκέμβριο του 2008 η φωτιά που άναψε η δολοφονία του Αλέξη , τώρα μεταφέρθηκε στην Τουρκία. Η οργή που εκφράστηκε στους δρόμους ,για την δολοφονία του Αλέξη και Μπερκίν είναι απαίτηση για ελευθερία και δικαιοσύνη των λαών σε Ελλάδα και Τουρκία.
Τα δύο παιδιά που κοιμήθηκαν για πάντα ,ξύπνησαν δύο λαούς !
Αγωνιζόμαστε εδώ και 43 χρόνια ενάντια στον φασισμό της Τουρκίας ,έχουμε πάνω από 600 συντρόφους που έχουν πέσει μάρτυρες . Ανάμεσα τους τώρα θα είναι και ο 15χρονος Μπερκίν Ελβάν .
Οι λαοί της Τουρκίας μετά από την εξέγερση στο Γκεζί και Ταξιμ έσπασαν τον φόβο τους και τώρα φοβάται η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση τρέμει τα εκατομμύρια των αγωνιζόμενων στους δρόμους της Τουρκίας. Είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα, θα μας φοβούνται ακόμη περισσότερο . Θα λογαριαστούμε και τα νεκρά παιδιά μας και ο αγώνας για σοσιαλισμό , για ελευθερία και για ισότητα θα συνεχιστεί εντονότερα . Ο αγώνας γίνεται ισχυρότερος με την αλληλεγγύη όλων των καταπιεσμένων λαών στον κόσμο , άρα και της Ελλάδας. Έχουμε δίκαιο τα νικήσουμε.

Τον Δεκέμβριο του 2008 η φωτιά που άναψε η δολοφονία του Αλέξη, τώρα μεταφέρθηκε στην Τουρκία. Η οργή που εκφράστηκε στους δρόμους ,για την δολοφονία του Αλέξη και Μπερκίν είναι απαίτηση για ελευθερία και δικαιοσύνη των λαών σε Ελλάδα και Τουρκία.
Τα δύο παιδιά που κοιμήθηκαν για πάντα ,ξύπνησαν δύο λαούς !
Αγωνιζόμαστε εδώ και 43 χρόνια ενάντια στον φασισμό της Τουρκίας, έχουμε πάνω από 600 συντρόφους που έχουν πέσει μάρτυρες . Ανάμεσα τους τώρα θα είναι και ο 15χρονος Μπερκίν Ελβάν .
Οι λαοί της Τουρκίας μετά από την εξέγερση στο Γκεζί και Ταξιμ έσπασαν τον φόβο τους και τώρα φοβάται η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση τρέμει τα εκατομμύρια των αγωνιζόμενων στους δρόμους της Τουρκίας. Είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα, θα μας φοβούνται ακόμη περισσότερο . Θα λογαριαστούμε και τα νεκρά παιδιά μας και ο αγώνας για σοσιαλισμό , για ελευθερία και για ισότητα θα συνεχιστεί εντονότερα . Ο αγώνας γίνεται ισχυρότερος με την αλληλεγγύη όλων των καταπιεσμένων λαών στον κόσμο, άρα και της Ελλάδας. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

 

Ο BERKIN ELVAN ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ! ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ !

 ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!

 ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ BERKIN ELVAN!

 ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ BERKIN ELVAN ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

 ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ελλάδα)

You may also like

Comments are closed.